Apple holder pressekonference fredag om iPhone 4

Apple meddelte i nat dansk tid, at de vil afholde en pressekonference i morgen fredag angående iPhone 4.

Der blev ikke givet yderligere oplysninger om, hvad pressekonferencen skulle handle om,  men utvivlsomt vil de påståede antenneproblemer blive berørt, da det optager pressen enormt.

Særlig efter det amerikanske  modstykke til danske forbrugermagasin “Tænk” og det svenske “Råd & Rön”, “Consumer Reports” tidligere på ugen ikke anbefalede et køb af iPhone 4, trods at den var testvinder i deres test.

Det har givet Apple en masse dårlig presseomtale og mange medier har valgt at piske en kolossal negativ stemning op, som er helt ude af proportioner med problemets omfang.

Nogle har sågar ment at Apple burde tilbagekalde alle deres solgte iPhone 4 og rette antennefejlen.

Det vil ifølge min personlige mening være helt ude i tovene, en tilbagekaldelse af et produkt, laver man hvis mobiltelefonen f.eks eksploderer i hånden på folk, slet ikke virker for majoriteten af kunderne eller er farlig for kunderne at bruge – ikke fordi man kan fremprovokere et signalproblem, når man holder mobiltelefonen på en bestemt måde.

Hvis der vitterligt er tale om et hardwareproblem, så skal det selvfølgelig frem for en dag og der skal gives anvisninger for hvordan det kan undgåes. Måske ved hjælp af en ‘bumper’ (beskyttelsescover), som man kan have på sin iPhone 4, hvis man mener man har problemet. Denne jumper skal så naturligvis følge med gratis fra Apple.

CNN havde igår et bud på, hvordan Apple får stoppet den dårlige presseomtale, hvilket minder meget om det Apple er gået igang med nu.

Den dårlige omtale har endnu ikke haft nogen effekt på salget af iPhone 4, den sælger fantastisk godt,  hvilket utvivlsomt vil blive nævnt af Apple i morgen.

Derimod har det i nogle dage haft en negativ indvirkning på Apples aktiekurs og Apple er også nødt til overfor aktionærerne at vise, at man tager fat i problemet. Aktiekursen er dog indenfor de seneste dage næsten kommet på ret køl igen, men det vil uden tvivl have en positiv indvirkning på aktiekursen, at Apple viser at man tager problemet seriøst.

Der er rygter fremme om at Apple er begyndt at “coate” de nye serier af iPhone 4, for at undgå antenneproblemet. Det vil med andre sige, at man lægger en belægning uden på det område nederst på venstre side af mobiltelefonen, hvor problemet menes opstå, for at eliminere risikoen for signaltab.

Hvis det er tilfældet, så vil det uden tvivl også komme frem på pressekonferencen. Hvis det er tilfældet, så er spørgsmålet, så hvad man vil gøre med de iPhone 4, som allerede er i omløb og som ikke har denne belægning…

Vil vil forhåbentlig være noget klogere efter pressekonferencen, som finder sted fredag klokken 10 lokal californisk tid, hvilket modsvarer klokken 19 dansk tid.

This entry was posted in Apple og Mac and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.