60.000 apps til iPad – 16 apps til Android tablets

På den nyligt overståede mobilmesse i Barcelona, væltede det frem med Android-baserede tablets, som skal tage konkurrencen op med Apples iPad.

De fleste af disse tablets vil køre den nye version af Android kaldet Android 3.o Honeycomb

Det tæller bla Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 2 og flere andre.

Problemet er, at der i øjeblikket ikke er meget at foretage sig på disse nye Android Tablets med Honeycomb, da Android Market kun har sølle 16 tabletapplikationer at byde på.

Selvfølgelig kan man bruge nogle af de apps der er lavet til Android telefoner, men de er ikke optimeret til skærmen og hardwaren.

Til sammenligning, så er der nu over 60.000 apps til iPad og disse er vel at mærke skrevet decideret til iPad og de vil også virke på den nye iPad 2, der lanceres i morgen.

Nogle vil måske indvende, at man bare kan downloade apps udenfor Android Market, men det skal man åbenbart passe overordentligt godt på med.

Symantec advarer nemlig her til aften om malware som følger med visse programmer som man kan downloade fra det der kaldes “uautoriserede” sider.

Malwaren opretter et botnet på den angrebne Android mobil og udsender blandt andet læssevis af SMS’er til numre, som tager betalt for at man sender SMS til dem, så det kan blive en uhyggelig dyr historie.

This entry was posted in Diverse and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.