Apple inviterer til event med “små” nyheder

Så dukkede den længe ventede invitation endelig op, hvor Apple inviterer til efterårets andet event med titlen “We’ve got a little more to show you”. Præsentation kommer til at finde sted i California Theatre i den californiske by San Jose på tirsdag den 23. oktober klokken 19:00

Invitationens titel indikerer i allerhøjeste grad at der er tale om en mindre nyhed, forstået på den måde at produktet er en mindre udgave af et andet produkt Apple allerede har. Og der hersker jo nok ikke megen tvivl om at det bliver en mindre iPad på omkring 7,85 tommer.

Der har siden foråret floreret rygter om at Apple ville lancere en mindre iPad som vil lægge sig midt i mellem iPod Touch og den nuværende iPad på 9,7 tommer.

Et ganske spændende moment er hvad prislappen havner på og foreløbig siger rygterne, at den mindste “iPad mini” vil have 8 GB hukommelse og koste 249$, hvilket sikkert vil give en pris på ca 1.990,- danske kroner inkl. moms.

Det er en pris der ligger på niveau med konkurrenterne, hvor Googles Nexus 7″ og Amazons Kindle HD er de nærmeste konkurrenter. Googles Nexus 7″ 16 GB (har ikke 3G eller LTE, kun WiFi) ligger på en pris i Danmark på omkring 2.300 kroner.

Hvad den nye iPad vil indeholde for specifikationer er usikkert, men formentlig vil kan kunne købe modeller både med og uden 3G/LTE, der forhåbentlig kan bruges i de nordiske lande. Det vil sikkert også blive muligt at vælge mellem 8, 16, 32 og 64 GB modeller i sort eller hvid udgave.

Det er slet ikke umuligt at der kommer nogle andre spændende, “små” nyheder på tirsdag. Måske vil vi få en MacBook Pro 13″ med Retina-skærm at se, som i øjeblikket kun findes i 15″ version.

Der kan også blive plads til en opdateret Mac mini og måske endda en ny version av den gamle trotjener iMac, med et ny spændende design med endnu tyndere skærm end den nuværende udgave.

Præsentationen kan som sagt følges fra klokken 19 på tirsdag den 23. oktober, vel mødt!

This entry was posted in Apple og Mac and tagged , , , . Bookmark the permalink.